Početna strana Konsalting Kontakt
×


☰ Ponuda traktora

Serija X7.6 i X7.4 P6 Drive

Preko 30 godina, Argo Tractors Group usredsredila je svoje napore na poboljšanje kvaliteta i efikasnosti svojih proizvoda. Kao rezultat ovog strateškog izbora, inženjeri Argo Tractors su dodatno nadogradili vrhunsku paletu traktora X7 kompanije McCormick, koja je sada lider u svojoj klasi u efikasnosti, performansama, fleksibilnosti i udobnosti.


Nova serija X7 dizajnirana je da zadovolji najzahtevnije potrebe savremenih poljoprivrednika. Inspirisan automobilskim dizajnom, novi traktor X7 odlikuje se stilskim dizajnom i kabinom sa ravnom platformom i lakim za upotrebu, ergonomski raspoređenim komandama. Posedujući do 225 KS, novi motori Betapower Fuel Efficiency pružaju maksimalnu vuču i najbolju ekonomiju goriva u klasi, istovremeno omogućavajući brzo i lako održavanje. Opremljeni sa Hi-eSCR motori nove serije X7 ispunjavaju propise o emisijama izduvnioh gasova Stage 4 / Tier 4 Final bez potrebe za filterom čestica dizela. Hidraulični sistem ima pumpu velikog protoka koja daje 160 l / min. Elektronsko upravljanje hidrauličkim funkcijama obezbeđuje tačnu kontrolu mašine. Pored toga, 12-inčni ekran osetljiv na dodir omogućava ekstremnu preciznost upravljanja radom priključaka putem satelitskog navođenja i ISOBUS sistema, čime maksimizuje efikasnost i produktivnost. Odabir McCormick-a znači izbor vrhunske tehnologije, beskompromisne snage i nenadmašne pouzdanosti.


Efikasni turbo motori sa četiri ventila po cilindru i sistemom ubrizgavanja Common Rail. Modeli X7.440, X7.450 i X7.460 imaju samonosive četvorocilindrične motore od 4,5 L snage od 150, 165 i 176 KS, dok su modeli X7.650, X7.660, X7.670, X7.680 i X7.690 opremljeni šestocilindričnim motorima od 6,7 L smeštenim u robusnoj šasiji koja pomaže u smanjenju nivoa buke i vibracija u kabini. Šestocilindrični motori isporučuju snagu od 165, 180, 192, 210 i 225 KS. Ovi novi motori ispunjavaju propise o konačnim emisijama Stage4 / Tier4 koristeći sistem Hi-eSCR. Nova Beta Power Fuel Efficiency koja napaja X7 seriju je napredni motor dizajniran da poljoprivrednicima ponudi jednostavnost i funkcionalnost bez ugrožavanja performansi, pouzdanosti i trajnosti.


Menjač P6-Drive sa pet dometa i šestostepenim prenosnikom snage u pokretu uključuje robotizovano prebacivanje dometa i elektrohidraulični reverzer upravljača sa 30 brzina napred i 15 brzina unazad. Pored toga, opcija puzanja omogućava 54 brzine napred i 27 unazad. Paleta X7 ima režim Eco Forty koji obezbeđuje maksimalnu brzinu od 40 km / h pri smanjenim obrtajima motora. Tamo gde je to zakonski dozvoljeno, maksimalna brzina od 50 km / h može se postići režimom Eco Fifty. Pored toga, prenosnik P6-Drive je opremljen funkcijom isključivanja ulja koja efikasnije upravlja sistemom kočenja, obezbeđujući tako bolje performanse na putu i poboljšanu ekonomičnost goriva.


Traktori serije X7 imaju zatvoreni hidraulični sistem sa pumpom promenljive zapremine. To znači da pumpa uvek isporučuje tačno onu količinu ulja koja je potrebna sistemu, čime eliminiše nepotreban gubitak energije. Sistem isporučuje do 123 l / min na podizne poluge i daljinske ventile, omogućavajući istovremeno rad svih hidrauličkih funkcija. Za verzije Premium P6-Drive opcija je pumpa visokog protoka sa ukupnim protokom od 160 l / min. Efikasni modeli P6-Drive standardno se isporučuju sa hidrauličkim sistemom sa otvorenim centrom sa ukupnim protokom od 88 l / min. Po želji se može isporučiti sistem zatvorenog centra sa ukupnim protokom od 123 l / min. Svaki hidraulični krug je opremljen pumpom koja napaja sistem upravljanja od 44 l / min.


Verzija sa Tier 3 motorom

X7 Tier 3 karakteristike

Verzija sa Tier 4 motorom

X7.6 karakteristike X7.4 karakteristike