Početna strana Konsalting Kontakt
×


☰ Ponuda traktora

Serija X2

Serija X2 predstavlja izuzetno kompaktne i okretne traktore idealne za lako upravljanje na uskim mestima. Poklopac motora i krov kabine su potpuno redizajnirani modernim izgledom koji odgovara novom stilu McCormick porodice.

Serija X2 (X2.20 – X2.30 – X2.35) deli se na dva modela; STD model sa izborom kabine ili platforme, i GE model dostupan samo u verziji platforme. Na GE modelu, dizajn prednje osovine i zadnjeg pogona omogućava smanjenje položaja vožnje za 95 mm u odnosu na STD verziju; to omogućava bolje performanse u tesnim i niskim prostorima kao što su nadzemni vinogradi i staklenici. Opremljen 24-inčnim zadnjim gumama, traktor serije X2 ima minimalnu ukupnu širinu od 1254 mm, a visina upravljača od samo 1218 mm, što ih čini izuzetno kompaktnim vozilima.

Traktori serije X2 su opremljeni 4-cilindričnim motorima a u ponudi su modeli snage 44 KS, 47,5 KS ili 51 KS.

Serija X2 standardno ima sinhro prenos sa mehaničkim reverzerom sa 12 stepeni prenosa unapred i 12 stepeni prenosa unazad. To može po želji biti opremljeno puzajućim brzinama “creeper” koji omogućava 16 brzina prema napred i 16 unazad. Sve kontrole su ergonomski raspoređene na bočnim stranama vozača za maksimalnu udobnost i jednostavnost rada. PTO sa mehaničkim upravljanjem dostupan je sa izborom od jedne ili dve brzine. Hidraulički sistem omogućava protok od 48 l/min. Trostruka spojnica kategorije I. ili II. deluje mehanički i poseduje podiznu moć do 1200 kg. Traktor serije X2 može biti opremljen sa tri jednostavna i dvostruka daljinska ventila.

Verzije GE i STD razlikuju se u dizajnu upravljačke platforme. Kabina, dostupna samo na modelu STD, četverostubna je izvedba sa zadnjim šarkama koja omogućava jednostavan pristup poziciji vozača i izvrsnu preglednost. Krov kabine uključuje efikasan klima uređaj i četiri snažna radna svetla za noćni rad. Pokreće ih Yanmar 4-cilindrični motor, traktori serije X2 mogu biti opciono opremljeni prednjom hidraulikom i prednjim kardanom za dodatnu svestranost.