Početna strana Konsalting Kontakt
×


☰ Ponuda traktora

Serija X4

Novi McCormick X4 serije: kompaktan, snažan, svestran.


Serija X4 zamenjuje starije modele CX-L i CL, revolucionirajući tako McCormickove modele male i srednje snage sa novom serijom laganih i snažnih traktora koji donose veću produktivnost i svestranost na terenu.


Traktori serije X4 dostupni su u verziji sa i bez kabine, a idealni su za aktivnosti predsetvene pripreme, poput oranja, obrade tla i drljanja, za koje je potrebna stabilnost i čvrstoća, kao i za rad između uskih zasada u voćnjacima, gde je okretnost najvažnija. Izrađeni kako bi pružili izvanrednu vidljivost i jednostavnu upravljivost, ovi traktori su podjednako pogodni za aktivnosti žetve i operacije sa prednjim utovarivačima, te osiguravaju udobnost i sigurnost tokom drumskog prevoza velikim brzinama.


Asortiman sadrži šest modela, a sve pokreće novi Deutz četverocilindrični turbo motor sa interkulerom i sistemom direktnog ubrizgavanja. Modeli X4.55, X4.60 i X4.70 imaju 3.6L Tier 4 Interim motore snage 90 KS, 99 KS i 107 KS, dok su modeli X4.30, X4.40 i X4.50 opremljeni naprednim 2.9L motorima koji zadovoljavaju Tier 4 Final standarde o emisiji izduvnih gasova i koji isporučuju 69,5 KS, 75,2 KS i 88,4 KS.