Početna strana Konsalting Kontakt
×


☰ Ponuda traktora

Serija X4 F, GE, GB, XL SA PLATFORMOM

Preko 30 godina, Argo Tractors Grupa je gradila svoj uspeh na specijalizaciji i integraciji resursa; pobednička strategija koja je omogućila inženjerima Argo Tractorsa dalje istraživanje kako bi dodatno poboljšali već napredne karakteristike F serije. Uključujući vrhunska rešenja i tehnologije dizajnirane da udovolje najzahtevnijim zahtevima moderne poljoprivrede, X4F označava proboj u posebnom segmentu traktora u smislu kompaktnog dizajna, ergonomije, udobnosti i fleksibilnosti. Seriju 4F ističu: elegantne, dinamične linije haube, svetla integrisana u prednju masku i Deluxe kabina sa svojom ravnom platformom koji daju ovom traktoru automobilski izgled i osećaj. Savremeni dizajn koji odražava suštinu McCormickove misije: ponuditi vodeće inovacije i performanse u kombinaciji s beskompromisnom udobnošću.


X4 serija je pogonjena novim Deutz TCD L4 2.9 L četverocilindričnim motorom. Sa 4 ventila po cilindru, turbo intercoolerom i common rail sistemom ubrizgavanja goriva, ovi motori daju više snage, veću zalihu obrtnog momenta i bolju potrošnju goriva što rezultuje većom felksibilnošću pri radu. Šest modela u seriji su raspona snage od 70 do 112 KS pri 2000 o/min. X4F traktori su opremljeni sa rezervoarom goriva od 80 i 90 L (XL model) za produžen rad bez dosipšanja goriva. Potrošnja goriva je smanjena na minimum zahvaljujući prekidaču za memoriju motora, tj. uređaju koji dozvoljava vozaču odabir najpovoljnije brzine obrtaja motora za određeni priključni uređaj.


X4F traktori standardno su opremljeni s Speed Four modularnim prenosom sa 4 sinhronizovane brzine i 3 hoda što ukupno daje 12 brzina napred i 12 nazad. Opcije prenosa uključuju Power Four modul (Hi-Lo razdelnik) koji daje 32 brzine napred i 32 nazad, Xtrashift u 3 stepena powershift (visoke-srednje-niske) sa ukupno 48 brzina napred i 16 nazad, te puzajuće brzine koje omogućavaju niske brzine od 300 m/sat pri maksimalnom broju obrtaja motora.


X4F dolazi u više varijanti hidrauličkih opcija i konfiguracija kako bi poljoprivrednicima omogućili rešenje za sve primene. Standardni hidraulički sustav u X4F je dvostruka hidraulička pumpa protoka 50 l/min za zadnje podizne poluge i izvode i 28 l/min za servo upravljač. Dodatno se može opremiti sa trostrukom hidrauličkom pumpom koja ima protok 44+41+28 l/min za zadnje podizne poluge i izvode, prednje izvode i servo upravljač. Traktor može biti opremljen sa čak do 7 pari izvoda hidraulike, 4 zadnja i 3 prednja. Dostupne opcije uključuju 3 para elektrohidrauličkih prednjih izvoda, sa biračem protoka kako bi upravljali sa više izvoda pomoću jedne ručice. F i N modeli mogu biti opremljeni sa zadnjim hidrauličkim stabilizatorom koji upravlja otvaranjem i zatvaranjem zadnjih podiznih poluga pomoću dva jednostavna tastera. Ova funkcija može biti korisna kada povezujete uređaje ili kada je potrebno podešavati poluge u toku međurednih operacija.