Početna strana Konsalting Kontakt
×


☰ Ponuda traktora

Serija X6.4 XTRASHIFT / VT-DRIVE

McCormick je dizajnirao i razvio novu seriju X6.4 VT-Drive sa ambicioznim ciljem: stvoriti niz visoko prilagodljivih traktora srednje snage koji će efikasno zadovoljiti potrebe poljoprivrednika. Rođen na osnovu velikog iskustva inženjera kompanije Argo Tractors na terenu, traktor X6.4 je dizajniran da bude zaista svestran u bilo kojoj situaciji. X6.4 ima nepogrešiv moderan i agresivan stil McCormickovih modela najnovije generacije, dizajniranih da traktorima daju moćan i kompaktan izgled. Potpuno nova kabina sa četiri stuba napravljena je tako da pruža izuzetnu svestranu vidljivost i vrhunsku udobnost.

Serija X6.4 sadrži tri modela sa VT-Drive prenosom. Sve modele u paleti pokreću Beta Power motori opremljeni sistemom Power Plus koji isporučuju snage od 121 do 140 KS. Traktori X6.4 imaju elektronski kontrolisane zadnje poluge sa maksimalnom nosivošću od 5400 kg, četvorostepeni zglobni pogon i zatvoreni hidraulični sistem koji pruža protok od 110 l / min. Prednje podizne poluge i PTO dodaju veću svestranost asortimanu traktora X6.4, što ga čini idealnim za širok spektar poljoprivrednih radnji. Kabina je opremljena mehaničkim ogibljenjem koje u kombinaciji sa spuštenom prednjom osovinom obezbeđuje rukovaocu vrhunsku udobnost u vožnji, bilo na terenu ili na putu. Sa odnosom težine i snage od 37 kg / KS, snažni X6.4 je spreman da se dokaže.

Traktoe X6.4 pokreću 4,5-litarski četvorocilindrični Beta Power motori sa turbopunjačem sa 16 ventila i sistemom ubrizgavanja sa zajedničkom šinom. Ovi motori ispunjavaju propise emisiji izduvnih gasova Stage 4/TIER 4 Final koristeći katalizator selektivne katalitičke redukcije SCR + DOC dizel oksidacije, tehnologiju naknadne obrade izduvnih gasova koja smanjuje emisiju izduvnih gasova bez ugrožavanja performansi traktora.

Menjač VT-Drive je kontinualno promenljivi menjač (CVT) razvijen od strane Argo Tractors-a koji pruža tri radne brzine napred i dve unazad. Planetarni zupčanici i hidraulične spojke ugrađeni u VT-Drive su dizajnirani da ili smanje ili povećaju brzinu rotacije besprekorno promenljivog menjača. Kontrole menjača VT-Drive integrisane su u višenamenski naslon za ruku vozačevog sedišta. Ergonomski dizajnirani VT Easy Pilot kontroler omogućava laku i intuitivnu kontrolu menjača omogućavajući rukovaocu da poveća ili smanji brzinu traktora bez pritiskanja papučice gasa. Kontroler omogućava rukovaocu da vozi traktor i rukuje mašinama kroz razne funkcije, kao što je dugme daljinskog prenosa koje omogućava rukovaocu da se prebacuje od napred prema unazad bez upotrebe ručice prekidača pored volana, čineći bržim okrete na uvratinama i operacije sa upotrebom prednjeg utovarivača. Kontroler dalje omogućava rukovaocu da kontroliše funkciju brzog podizanja zadnjih poluga, da koristi tempomat brzine ili da upravlja hidrauličkim daljinskim ventilom. Sve funkcije su jasno prikazane na instrument tabli i na DSM ekranu osetljivom na dodir.

X6.4 sa VT-Drive menjačem ima hidraulični sistem zatvorenog centra sa protokom od 110 l / m. Ovaj sistem sadrži pumpu promenljive zapremine koja isporučuje tačno onu količinu ulja koja je potrebna sistemu, čime eliminiše nepotreban gubitak energije. Sistem zatvorenog centra je takođe dostupan kao opcija za verziju Xtrashift. Pumpa sa protokom od 38 l / min upravlja sistemom upravljanja, omogućavajući glatko i precizno okretanje, čak i pod najtežim uslovima, što rezultira povećanom udobnošću i produktivnošću rukovaoca.