Početna strana Konsalting Kontakt
×


Sejalice SOLA

Kompanija “Maquinaria Agrícola Solà” je porodično preduzeće. Priča počinje sa Andreu Solà Suarez, sinom skromnog kovača, koji se od malih nogu isticao svojim preduzetničkim duhom i prirodnom brigom za razvoj poljoprivredne mehanizacije. Sa samo 25 godina, njegova figura se pojavljuje kao nova sila industrijalaca, od kojih su mnogi samouki, što je omogućilo čudo ekonomskog oporavka sivih
posleratnih godina. Govorimo o počecima 60-ih, sa posleratnom panoramom, kada strahoplašljivo započinje najvažnija poljoprivredna preobrazba XX veka.

Sola je brzo postala sinonim za sejanje. Na čelu novih trendova, Andreu Solà dobija mesto na tržištu sejalica u Španiji, postajući referenca za brojne tehnološke napretke koje su sadržale mašine. Od 80-ih, Solà se razlikuje po modelu koji pretpostavlja da će biti revolucija u Španiji i ostatku Evrope. Sejačica EURO-888 omogućava sejanje i đubrenje istim prohodom i kompaktno se prilagođava prednjem delu, preparatu koji predviđa i uslovljava sadnicu. Ovaj model potvrđuje slogan koji identifikuje Solu: „Dobro odrađena setva“.

Sola aktivno učestvuje u mnogim najprestižnijim asocijacijama u Španiji i Evropi, kao što su AGRAGEX, ANSEMAT,
FEMAC, VDMA, itd.

Sola periodično učestvuje u najvažnijim sajmovima i izložbama poljoprivrednih mašina: SIMA u Parizu, FIMA u Saragosi, EIMA u Bolonji i AGRITECHNICA u Hanoveru, čemu svedoče brojna priznanja tehničkih inovacije na takvim događajima.

Danas je Maquinaria Agrícola Solà sinonim za promišljenost i profesionalnost, što dokazuju hiljade zadovoljnih korisnika.

Širokoredne sejalice

Najprodavaniji model širokoredne sejalice Prosem K


Žitne sejalice

Najprodavaniji model žitne sejalice ED 1003