Početna strana Konsalting Kontakt
×


☰ Ponuda traktora

Serija X6

McCormick X6 postavlja novu prekretnicu u kompaktnim traktorima za terenski rad. Dizajniran s obzirom na svestranost, traktor X6 će sa lakoćom i u potpunoj sigurnosti obavljati razne zadatke, od terenskih operacija kao što su priprema tla, setva i kosidba do aktivnosti u stočarstvu. Konstruisan i napravljen za izvršavanje svih svakodnevnih zadataka na farmi uz potpunu pouzdanost i maksimalan komfor, traktor X6 savršen je izbor za samostalne farme srednjih razmera koje su oprezne kada je reč o novim ulaganjima u njihov vozni park. Traktor X6 je izuzetno svestran i potpuno prilagodljiv da zadovolji specifične potrebe poljoprivrednika.

Ključne karakteristike traktora uključuju:

Kabina sa četiri stuba sa ergonomski postavljenim komandama za maksimalnu lakoću upravljanja i prozirnim krovnim otvorom koji pruža dodatnu vidljivost za rad prednjeg utovarivača. Krov niskog profila omogućava lakši pristup štalama i šupama sa niskim plafonima. Traktor X6 može biti opcionalno opremljen satelitskim sistemom navođenja i ISOBUS terminalom kako bi se povećala produktivnost i profitabilnost.

Seriju pokreću novi motori Deutz AG 3.6L sa Common Rail sistemom ubrizgavanja snage do 126 KS. Ovi motori ispunjavaju propise o emisiji izduvnih gasova Stage4 / Tier4FInal koristeći sistem selektivne katalitičke redukcije (SCR) i katalizator dizel oksidacije (DOC).

Menjač uključuje standardni reverzer i može se integrisati sa Xtrashift trostepenim powerhift-om (visoka, srednja, niska brzina) i puzajućim uređajem koja pruža 48 brzina napred i 16 brzina unazad.

Izbor između tri prednje osovine: dve kruto montirane (široke ili uske) i jedna sa nezavisnim vešanjem. Kao opcija, traktor se može opremiti zadnjim gumama od 38 inča.

Pogon na sva četiri točka, blokada diferencijala i zglobno vratilo, sa dve ili četiri brzine, su elektrohidraulički kontrolisani.

Hidraulični sistem sa otvorenim centrom obezbeđuje optimalan rad zadnjeg podiznog sistema i do šest daljinskih ventila.

Opcionalno, X6 može biti opremljen prednjom kukom i PTO sistemom i prednjim utovarivačem serije M.